No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Cacau instantani elaborat amb sucre de panela, amb totes les propietats i nutrients dels dos aliments. Procedent de l'agricultura ecològica i comerç just.INGREDIENTS: sucre de canya panela i cacau en pols desgreixat (mín.: 35%). Sense additius afegits.AL·LÈRGENS: lliure d'al·lèrgens. Sense lactosa i sense gluten.ORIGEN: cacau de la República Dominicana i...
Xocolata 70% amb nibs de cacau. Els nibs de cacau aporten un sabor agredolç, profund i intens, i una textura sorprenent. INGREDIENTS: pasta de cacau, sucre de canya sencera, mantega de cacau, sucre de canyaAL·LÈRGENS: pot contenir traces de llet i fruits secs. Sense gluten ni lecitina de soja.ORIGEN: cacau de la República Dominicana i sucre de Filipines i...
Una recepta elegant al voltant d'ametlles torrades, amb un toc de cafè i les aromes de cacaus haitians i peruans. INGREDIENTS: Pasta de cacau del Perú i Haitií (50%), sucre de canya, ametlles torrades (7%), mantega de cacau, cafè en pols (2%), emulsionant: lecitina de soja. Cacau mín: 59%. 99,5% d'ingredients d'Agricultura Ecològica, i 92,5% de Comerç...
Excel·lent combinació d'una barreja de cacaus d'Equador i Costa d'Ivori, amb quinoa inflada, fan que aquesta xocolata no es resisteixi ni als paladars més exigents!INGREDIENTES: el 63% mínim de cacau: pasta de cacau d'Equador i de Costa d'Ivori, sucre de canya, quinoa inflada 8%, mantega de cacau, emulsionant: lecitina de soja (no OMG). 99,5% dels...
Xocolata en pols per preparar una deliciosa xocolata a la tassa amb un toc suau i original de canyella. El cacau és de la varietat Criollo, molt apreciada per la seva qualitat, gran aroma i sabor poc amarg.INGREDIENTS: sucre de canya, cacau en pols desgreixat, garrofí (farina de garrofa), midó de blat de moro, amb aromes naturals ecològics de canyella....
Serveix per preparar ràpidament i fàcil una deliciosa xocolata desfeta. Amb cacau i sucre de Comerç Just i agricultura ecològica, i espessants naturals i ecològics (garrofí i midó de blat de moro). El cacau és de la varietat Criollo, molt apreciada per la seva qualitat, gran aroma i sabor poc amarg.INGREDIENTS: sucre de canya, cacau en pols, midó de...
El fondant i l'aroma de la xocolata negra amb una barreja equilibrada d'orígens del Perú i Haití, després el cruixit del caramel i finalment el toc de sal, fan que aquesta xocolata sigui un plaer per als sentits!INGREDIENTS: pasta de cacau del Perú i Haití (50%), sucre de canya, llavors de caramel amb sal (8%) (sucre de canya, xarop de glucosa de blat,...
Xocolata negra 75% Perú. Elaborada amb cacau Crioll, varietat poc comuna i molt benvolguda. INGREDIENTS: pasta de cacau, sucre de canya, mantega de cacau i vainilla.AL·LÈRGENS: pot contenir traces de llet i fruits secs. Sense gluten ni lecitina de soja.ORIGEN: cacau de Perú i sucre de FilipinesELABORADOR: Alternativa 3UNITATS PER CAIXA: 10
Exquisita xocolata negra 72% cacau amb el sabor intens del gingebre, i la frescor de la llimona i el baobab.INGREDIENTS: pasta de cacau d'Haití (65%), sucre de canya, polpa de baobab en pols (1%), mantega de cacau, gingebre en pols (1%), oli essencial de llimona (1%). Cacau mínim: 72%. Els ingredients provenen en un 85% del Comerç Just, i un 100% de...
Torró ecològic de xocolata amb ametlles. Combina tot el sabor de l’ametlla marcona torrada amb el plaer del millor cacau. INGREDIENTS: Ametlla torrada marcona* (35%), sucre de canya*, cacau*, mantega de cacau* i extracte de vainilla*. (*de cultiu ecològic)AL·LÈRGENS: Pot contenir traces de altres fruits de closca, llet, sèsam, ou, cacauet i soja....
Torró ecològic de Xixona. És el torró per excel·lència, el més emblemàtic i tradicional. Amb un 70% d’ametlla marcona i elaborat amb mel de romaní, es caracteritza per una textura suau i oliosa que satisfà els paladars més exigents.INGREDIENTS: ametlla torrada marcona* (70%), mel de romaní* (17%), sucre integral de canya* i clara d’ou*. (*de cultiu...
Torró ecològic a la pedra. S'elabora en un molí de pedra que va molent l'ametlla marcona fins a convertir-la en una fina crema. És un torró molt artesà que ofereix una textura molt especial, amb un toc de canyella i ratlladura de llimona. INGREDIENTS: ametlla torrada marcona* (56%), sucre integral de canya*, ratlladura de llimona* i canyella*. (*de...