No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Macarrons de blat integral de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola integral de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 16min
Pasta de sèmola de blat dur de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 16min
Macarrons de blat integral de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola integral de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 16min
Pasta de blat d'espelta integral de cultiu ecològic.INGREDIENTS: blat integral de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb gluten, i podria contenir traces de soja i derivatsORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 16min
Macarrons elaborats artesanalment. Aquesta pasta és assecada lentament i de forma natural. Això l’hi confereix una millor conservació dels nutrients, una millor cocció i sabor, així com més conservació un cop cuita, evitant que s’enganxi. INGREDIENTS: sèmola de blat dur de cultiu propi i ecològic, aigua.ORIGEN: LleidaPRODUCTOR: La Perla del Segre
Pasta de sèmola de blat dur de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 16min
Pasta de sèmola de blat dur de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 8min
Macarrons de blat integral de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola integral de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTIEMPO DE COCCIÓN: 8min
Pasta de blat d'espelta integral de cultiu ecològic.INGREDIENTS: blat integral de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb gluten, i podria contenir traces de soja i derivatsORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 8min
Pasta de sèmola de blat dur ecològicamb verdures ecològiques.INGREDIENTS: sèmola de blat dur, espinacs (3%*), tomàquet (2%*) i pebre vermell dolç (1%*). Tot d'Agricultura Ecològica. * % de verdura deshidratadaAL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 14min
Pasta de sèmola de blat dur de cultiu ecològic.INGREDIENTS: sèmola de blat dur de cultiu ecològic.AL·LÈRGENS: conté cereals amb glutenORIGEN D'ELABORACIÓ: MoiàPRODUCTOR: La MoianesaTEMPS DE COCCIÓ: 14min
Farina d'espelta integral. Obtinguda d'un dels cereals més antics, encara que actualment poc coneguts: l'espelta.ORIGEN: LleidaUNITATS PER CAIXA: 1MÉS INFORMACIÓ: L'espelta és una subespècie del blat. Es diferencia per la seva closca, molt difícil d'eliminar, que li confereix una gran resistència a plagues i malalties. Per aquesta resistència natural, és...