No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
a farina integral és una farina mòlta de blat que conté la pell i la beina (és considerada com no refinada ). Fins a mitjans del segle XVIII, la major part de les farines de blat eren farines integrals de blat però a partir de finals del segle XX es [...]
Pa ratllat blanc de blat ecològic.ORIGEN: LleidaPRODUCTOR: Fleca TascóUNITATS PER CAIXA: 1MÉS INFORMACIÓ: la farina de galeta, pa ratllat o galeta picada és pa dur (tradicionalment sec de diversos dies) que h[...]
Farina d'espelta integral. Obtinguda d'un dels cereals més antics, encara que actualment poc coneguts: l'espelta.ORIGEN: LleidaUNITATS PER CAIXA: 1MÉS INFORMACIÓ: L'espelta és una subespècie del blat. Es diferencia[...]
Farina de blat integral ecològic.ORIGEN: LleidaPRODUCTOR: Fleca TascóUNITATS PER CAIXA: 1La farina integral és una farina de blat mòlt que conserva la pell i la beina de l'espiga de blat, i per això es consid[...]
Farina de blat integral ecològic.ORIGEN: LleidaPRODUCTOR: Fleca TascóUNITATS PER CAIXA: 1La farina integral és una farina de blat mòlt que conserva la pell i la beina de l'espiga de blat, i per això es consid[...]
Farina blanca de blat ecològic. ORIGEN: LLEIDAPRODUCTOR: Fleca TascóUNITATS PER CAIXA: 1La farina és el producte que s'obté de la mòlta del gra de cereal o d'altres aliments rics en midó. La més habitu[...]
Farina blanca de blat ecològic. ORIGEN: LLEIDAPRODUCTOR: Fleca TascóUNITATS PER CAIXA: 1La farina és el producte que s'obté de la mòlta del gra de cereal o d'altres aliments rics en midó. La més habitu[...]
Pa de motlle de civada, multicereals i llavors 480g amb un consum preferent de 3 mesos.INGREDIENTS: farina de civada (17%), aigua, farina d'espelta integral, farina d'espelta, massa mare, farina de quinoa, llavors carbassa, gira-sol, xía,[...]
Pa de motlle de civada i espelta 480g amb un consum preferent de 3 mesos.INGREDIENTS: farina de civada (20%), aigua, farina d'espelta integral (20%), farina d'espelta massa mare, oli d'oliva verge extra, sal marina, llevat fresc, enzims, [...]