No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Xocolata 70% amb nibs de cacau. Els nibs de cacau aporten un sabor agredolç, profund i intens, i una textura sorprenent. INGREDIENTS: pasta de cacau, sucre de canya sencera, mantega de cacau, sucre de canyaAL·LÈRGENS: pot contenir t[...]
Una recepta elegant al voltant d'ametlles torrades, amb un toc de cafè i les aromes de cacaus haitians i peruans. INGREDIENTS: Pasta de cacau del Perú i Haitií (50%), sucre de canya, ametlles torrades (7%), mantega de cacau, cafè en pols [...]
Excel·lent combinació d'una barreja de cacaus d'Equador i Costa d'Ivori, amb quinoa inflada, fan que aquesta xocolata no es resisteixi ni als paladars més exigents!INGREDIENTES: el 63% mínim de cacau: pasta de cacau d'Equador i de Costa d[...]
Xocolata negra 98% de cacau. Ofereix tota la força d'un cacau gairebé pur, i és un natural i poderós antioxidant.INGREDIENTS: pasta de cacau d'Equador (98%), sucre de canya.AL·LÈRGENS: pot contenir traces de fruites amb closca, llet[...]
El fondant i l'aroma de la xocolata negra amb una barreja equilibrada d'orígens del Perú i Haití, després el cruixit del caramel i finalment el toc de sal, fan que aquesta xocolata sigui un plaer per als sentits!INGREDIENTS: pasta de caca[...]
Xocolata negra 85% cacau Mascao. El cacau, produït en El Ceibo, Bolívia, sota els criteris del comerç just, no conté ni aromatitzants ni espessants, i és d'agricultura ecològica. El sucre emprat és de la varietat Mascobado de Pitafa (Filipines) i/o d[...]
Xocolata negra 75% Perú. Elaborada amb cacau Crioll, varietat poc comuna i molt benvolguda. INGREDIENTS: pasta de cacau, sucre de canya, mantega de cacau i vainilla.AL·LÈRGENS: pot contenir traces de llet i fruits secs. Sense gluten[...]
Xocolata 70% Cacau Mascao amb trossets de cacau torrat, provinent de l'agricultura ecològica i el comerç just. El cacau, produït en El Ceibo, Bolívia, no conté aromatitzants ni espessants. El sucre de canya és de la varietat Mascobado.ING[...]
Exquisita xocolata negra 72% cacau amb el sabor intens del gingebre, i la frescor de la llimona i el baobab.INGREDIENTS: pasta de cacau d'Haití (65%), sucre de canya, polpa de baobab en pols (1%), mantega de cacau, gingebre en pols (1%), [...]
Batut de xocolata a punt per prendre i gaudir a on i quan vulguis. Elaborat amb cacau d'alta qualitat ecològic i de comerç just. Ve en un envàs de cartró reciclat, respectuós amb el medi ambient i amb certificació FSC. De fàcil obertura.I[...]
Exquisita xocolata negra 72% de cacau amb camu-camu, atzerola i taronja.INGREDIENTS: pasta de cacau d'Haití 65%, sucre de canya, mantega de cacau, camu-camu en pols (1%), atzerola en pols (1%), oli essencial de taronja 0,5%. Cacau: 72% mí[...]
Rajola de xocolata negra amb nèctar d'Agave 71% de cacau. Procedent de l'Agricultura Ecològica i el Comerç Just. El xarop d'agave, també conegut com a mel o nèctar d'agave, és el suc vegetal dolç que s'extreu de les fulles o penques de l'agave, plant[...]