No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Rajola de xocolata negra amb nèctar d'Agave 71% de cacau. Procedent de l'Agricultura Ecològica i el Comerç Just. El xarop d'agave, també conegut com a mel o nèctar d'agave, és el suc vegetal dolç que s'extreu de les fulles o penques de l'agave, plant[...]
Rajola de Xocolata Negra amb ametlles de l'Equador - Costa d'Ivori procedent de l'Agricultura Ecològica i el Comerç Just.INGREDIENTS: Pasta de cacau de Costa d'Ivori i l'Equador (47%), sucre de canya, làmines d'ametlla (14%), mantega de c[...]
Rajola de xocolata negra amb cacau cru i cacauets.INGREDIENTS: Pasta de cacau (51%), sucre de canya, cacauets (12,5%), mantega de cacau. Cacau mín. 70%. 100% Ingredients d'Agricultura Ecològica i 100% Ingredients de Comerç Just, dels qual[...]
Rajola de xocolata negra 70% amb de cacau cru.INGREDIENTS: Pasta de cacau (58%), sucre de canya, mantega de cacau. Cacau mín. 70%. 100% Ingredients d'Agricultura Ecològica i de Comerç Just. Dels quals el 88% provenen de petits productors.[...]
Xocolata negra 88% de Perú amb un toc de nous. Origen - Organtizació CJ: El Ceibo (Bolívia)Elaborador - Importador: Ethiquable - IDEAS. Producte elaborat a la UE.Ingredients: pasta de cacau (78%), sucre de canya, mantega[...]
Xocolata negra BIO amb un 85% de cacau d'origen Madagascar. Origen / Organització CJ: Lazan'Ny Sambirano (Madagascar)Elaborador / Importador: Ethiquable - IDEAS. Producte elaborat a la UE.*Ingredients*: pasta de cacau de[...]
Unitats per caixa: 11Xocolata ecològica 47% cacau amb nèctar de coco i suaus encenalls de coco ratllat.D'Agricultura Ecològica i Comerç Just.INGREDIENTS: Sucre de coco, pasta de cacau,[...]
Unitats per caixa: 12Xocolata negra amb taronja, 58% de cacau. Procedent de l'Agricultura Ecològicai Comerç Just.INGREDIENTS: Pasta de cacau, sucre de canya integral mascovado, mantega[...]
Unitats per caixa: 20Xocolata negra amb Gianduja. Aquesta xocolata té tots els beneficis d'una xocolata negra i el sabor suau d'una xocolata amb llet gràcies a la inclusió de la gianduja, una crema d'av[...]
Xocolata negra 70% cacau Mascao. El cacau, produït en El Ceibo, Bolívia, sota els criteris del comerç just, no conté ni aromatitzants ni espessants, i és d'agricultura ecològica. El sucre emprat és de la varietat Mascobado de Pitafa (Filipines) i/o d[...]