No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París. PRODUCTOR: Fungi GironaCOM...
Gírgola (Pleurotus ostreatus) deshidratada.Bolet comestible de carn blanca, amb uns colors exteriors que van del gris al marró. Té un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25cm de diàmetre.PRODUCTOR: Fungi GironaCOM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé...
Xiitake (Lentinula edodes) deshidratat.És el segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. És molt apreciat a la Xina i al Japó, d'on és originari però s'ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, i cos carnós. Té un gust especial molt característic que rep el nom d'umami. Conté múltiples propietats...