Vi Negre Naltres 750cl Ampliar

Vi Negre Naltres 750cl

Nou producte

Naltres

Naltres és com ens referim a la primera persona del plural a les Terres de Ponent. Aquest vi és una expressió del projecte col·lectiu fet a moltes mans que hi ha darrere dels nostres vins. Un homenatge a les persones que el fan pos[...]

Més detalls

9,14 € amb impostos

Més informació

Naltres

Naltres és com ens referim a la primera persona del plural a les Terres de Ponent. Aquest vi és una expressió del projecte col·lectiu fet a moltes mans que hi ha darrere dels nostres vins. Un homenatge a les persones que el fan possible: són els noms (tots el noms!) que s’amaguen darrere l’etiqueta del vi.

Naltres simbolitza també l’aprenentatge col·lectiu que des de L’Olivera hem fet al llarg de la nostra història buscant productes fidels a la terra d’on provenen i a les persones que la interpreten. De les finques de Vallbona de les Monges en surt aquest vi, el primer negre de L’Olivera amb DO Costers del Segre. Una aposta per varietats històriques com la Garnatxa i la Carinyena (Samsó), buscant una major extracció que ens dóna com a resultat un vi amb volum, amb un registre fruitat i especiat i rodó en boca. Un vi madur, lligat a la terra d’on neix.

Paisatge

ORIGEN: Vinyes de la partida del Bosc de la Vila, a la subzona Valls del Riu Corb de la DO Costers del Segre. Paisatges de parcel·les caracteritzades pels marges de pedra seca, que delimiten les vinyes i conserven la fertilitat dels sòls i l’eficiència de l’aigua.
SÒLS: Sòls argilocalcaris amb nivells de pedregositat i profunditat variables.
CLIMA: El clima és mediterrani continental, amb hiverns freds i secs i estius calorosos, dulcificats pel vent que, a les tardes, ve del mar (la marinada) i refresca les nits, sobretot durant el període de maduració. Les pluges, escasses, es concentren a la tardor i a la primavera (350-450mm anuals).

Varietats

Garnatxa (45%), Cabernet Sauvignon (40%), Trepat (10%) i Samsó (5%)

Viticultura

Agricultura ecològica. Verema manual en caixes de 10-12 kg.

Vinificació

Fermentació en gra sencer en dipòsits de pigeage amb enfonsament periòdic del barret. Criança en dipòsit i repòs en ampolla.