Rawal Organic Dry Gin ECO 70cl Ampliar

Rawal Organic Dry Gin ECO 70cl

Nou producte

Elaborat a base d’un alcohol Premium 100% de blat procedent d’agricultura biològica.

Destil·lat mitjançant el mètode tradicional en un alambí de coure fet a mà, anomenat Rufino. Rawal Barcelona Organic Dry Gin està elaborada amb onze botà[...]

Més detalls

23,23 € amb impostos

Més informació

Elaborat a base d’un alcohol Premium 100% de blat procedent d’agricultura biològica.

Destil·lat mitjançant el mètode tradicional en un alambí de coure fet a mà, anomenat Rufino. Rawal Barcelona Organic Dry Gin està elaborada amb onze botànics ecològics de primera qualitat.
Mitjançant unes proporcions molt acurades el nostre amic Rufino ens delecta amb un destil·lat on les baies de ginebró proporcionen el caràcter essencial i familiar que trobem en un gin aportant notes refrescants de fulles de pi i un lleuger amargor que contribueix a un final sec al paladar.
Un destil·lat fi on s’equilibren les notes dolces amb les amargues i la calidesa de les espècies amb la suavitat floral. Tot arrodonit per un esquitx refrescant de mar.
Baies de Ginebró
Llavors de Coriandre
Arrel d’Angèlica
Regalèssia
Cassia
Pebre de Jamaica
Cardamom
Arrel de Lliri
Ametlla
Pell de Llimona
Pell de taronja
Alga Kombu

ORÍGENS

La història de Rawal Organic Dry Gin es remunta a l’experiència obtinguda després de més d’una dècada dirigint una cocteleria especialitzada en gins. A través d’aquesta experiència l’any 2019 decideixo construir la primera microdestil·leria a Barcelona i crear un producte natural, artesanal i ecològic.

Durant 12 anys va ser en aquest petit illot situat al bell mig de l’emblemàtic barri del Raval i al mateix carrer on vaig néixer, on vaig tenir l’oportunitat de familiaritzar-me en el món dels destil·lats i la cocteleria creativa. Submergit en aquest mar de gintònics va sorgir la idea de crear la meva pròpia ginebra i mentre maquinava uns quants experiments a l’estil Breaking Bad, que no ve al cas detallar, vaig decidir posar-me a estudiar Brewing and Distilling a la Heriot-Watt University d’Edimburg.
El meu somni era crear una ginebra cent per cent local, artesanal i ecològica i vet aquí que després d’una llarga travessia aquest somni s’ha fet realitat. Rawal Organic Dry Gin s’elabora a l’única destil·leria que hi ha actualment dins de la ciutat de Barcelona. Les seves arrels tenen el seu origen en aquest petit indret, en aquest barri i en aquesta ciutat. A l’abril del 2019 vaig decidir amarrar definitivament el vaixell “Bar Pesca Salada” per poder embarcar-me i navegar a tota vela en aquest nou creuer.
¡Rawal Organic Dry Gin ha salpat!
La paraula destil·lació prové del llatí destillare, que vol dir extreure una substància d’una altra gota a gota. Dels destil·lats, també en diem begudes espirituoses. Destil·lar és captar l’esperit d’una substància. M’agradaria pensar que Rawal Organic Dry Gin és també un destil·lat de la meva experiència. Salut!