Xampinyó Deshidratat 35g

Nou producte

Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.

El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.


PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directame[...]

Més detalls

3,73 € amb impostos

Més informació

Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.

El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.


PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.