Gírgola Deshidratada 35g Ampliar

Gírgola Deshidratada 35g

Nou producte

Gírgola (Pleurotus ostreatus) deshidratada.

Bolet comestible de carn blanca, amb uns colors exteriors que van del gris al marró. Té un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25cm de dià[...]

Més detalls

4,04 € amb impostos

Més informació

Gírgola (Pleurotus ostreatus) deshidratada.

Bolet comestible de carn blanca, amb uns colors exteriors que van del gris al marró. Té un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25cm de diàmetre.

PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.