Càpsules TUV Compostables Cafè Fortissimo 10u (5g) Ampliar

Càpsules TUV Compostables Cafè Fortissimo 10u (5g)

005015

Nou producte

10 càpsules ecològiques i compostables de cafè Fortissimo compatibles amb les màquines Nespresso®*

Un cafè d’una intensitat excepcional. Una potent combinació de grans de Robusta africans i Arabica d'Amèrica Central, amb un torrat intens q[...]

Més detalls

2,46 € amb impostos

Més informació

10 càpsules ecològiques i compostables de cafè Fortissimo compatibles amb les màquines Nespresso®*

Un cafè d’una intensitat excepcional. Una potent combinació de grans de Robusta africans i Arabica d'Amèrica Central, amb un torrat intens que potencia al màxim la força d’aquest gran cafè. Torrat natural.

La millor selecció de grans de tipus Arabica d'Amèrica Central i Robusta de Tanzània. Aquest cafè ha estat conreat sense adobs nocius pel Medi Ambient i les persones.

Intensitat: 12

Cuadro intensidad

Els cafès que contenen les nostres càpsules són de gran qualitat elaborats per Alternativa3 a partir de la millor selecció de grans d'agricultura ecològica i procedents de cooperatives productores de Comerç Just.

Les càpsules són de materials biodegradables, que produeixen menys residus i requereixen menys energia per la seva fabricació.

El plàstic d'aquestes càpsules, com qualsevol altre material biodegradable, es pot rebutjar en els contenidors marrons de material orgànic. Recordeu que cal separar la tapa, que va en el contenidor groc d'envasos.