Més informació
Barreja d’una selecció acurada de plantes i herbes mediterrànies per potenciar el sabor del peix blanc. També ideal per a les llegums.
INGREDIENTS: Fonoll*, Orenga*, Sàlvia* i Sajolida*
*Ingredients procedents de l’agricultura ecològica
Conservar en lloc fresc i sec, evitant l’exposició a la llum directa.
PRODUCCIÓ: Emporarom en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós.
Peixos blancs més comuns: Lluç, maire, bròtola, rap, pagell, llobarro, capellà, pagre, déntol, espet, cèrvia, palomida, orada, sarg, penegal i rom.
REOMANACIONS D'ÚS: Ideal per a tot tipus de cocció:
A la planxa (poseu-hi les herbes al final de la cocció o un cop el traieu de la planxa amb una mica d’oli per evitar que es cremin)
Al forn (empolseu el peix amb la barreja abans de posar-lo al forn)
A la papillota (empolseu el peix amb la barreja abans de tancar la bossa)
Arrebossat (barregeu una part de herbes amb tres de pa ratllat)