Més informació
Rajola de xocolata negra amb nèctar d'Agave 71% de cacau. Procedent de l'Agricultura Ecològica i el Comerç Just. El xarop d'agave, també conegut com a mel o nèctar d'agave, és el suc vegetal dolç que s'extreu de les fulles o penques de l'agave, planta d'aspecte semblant a una iuca o cactus, però que en realitat és una suculenta semblant a l'aloe vera. És originària de l'Amèrica tropical, sub-tropical i el Carib.
INGREDIENTS: pasta de cacau*, sucre d'agave 27% (sucre d'agave*, maltodextrina), mantega de cacau, inulina, baines de vaïnilla*. *Ingredients de Comerç Just. 100% ingredients d'agricultura ecològica.
AL·LÈRGENS: pot contenir traces de llet, avellanes, ametlles i cacauets.
ORIGEN: APPTA (Costa Rica), Fortaleza del Valle (Equador), APOVINCES (Equador).
ELABORADOR: importat per IDEAS, producte elaborat a Suïssa, Giubiasco - Chocolat Estella AG.
UNTATS PER CAIXA: 12