Xocolata negra amb Gianduja. Aquesta xocolata té tots els beneficis d'una xocolata negra i el sabor suau d'una xocolata amb llet gràcies a la inclusió de la gianduja, una crema d'av[...]
Xocolata negra amb Gianduja. Aquesta xocolata té tots els beneficis d'una xocolata negra i el sabor suau d'una xocolata amb llet gràcies a la inclusió de la gianduja, una crema d'av[...]
Xocolata negra amb Gianduja. Aquesta xocolata té tots els beneficis d'una xocolata negra i el sabor suau d'una xocolata amb llet gràcies a la inclusió de la gianduja, una crema d'avellana dolça i molt saborosa.
INGREDIENTS: sucre de canya, pasta de cacau de Nicaragua (32%), pasta d'avellanes (20%), mantega de cacau, extracte de vainilla, emulsionant: lecitina de soja. Cacau mín.41%. Ingredients 100% d'Agricultura Ecològica, 79.6% de Comerç Just amb el 69% de petits productors. AL·LÈRGENS: conté lecitina de soja i avellana. Pot contenir traces de fruits secs, llet i gluten.
ORIGEN / ORGANITZACIÓ CJ: Cacau Nica (Nicaragua), La Camperola (Nicaragua). DISTRIBUÏDOR: Ethiquable / IDEAS