Xampinyó Deshidratat 35g
search
  • Xampinyó Deshidratat 35g

Xampinyó Deshidratat 35g

Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.

El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.


PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directame[...]
Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.

El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.


PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.

Fitxa tècnica

Productor
Fungi Girona
Etiquetat en Català
Sense Sucres Afegits
Producte Local / Km0
Sense Gluten
Sense Lactosa
Apte per a dietes Veganes

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball

economia social; Generalitat de Catalunya, Departament d’Empresa i Treballs; Gobierno de España, Ministerio de trabajo y economia social; Servicio Público de Empleo Estatal