Xampinyó Deshidratat 35g
Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.
El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directame[...]
El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directame[...]
Xampinyó Portobello (Agaricus brunnescens) i Xampinyó Blanc deshidratats.
El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.
El xampinyó Portobello presenta un aspecte molt semblant al blanc, si bé el barret és més pla i té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprèn un aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.
Fitxa tècnica
- Productor
- Fungi Girona
- Etiquetat en Català
- SÍ
- Sense Sucres Afegits
- SÍ
- Producte Local / Km0
- SÍ
- Sense Gluten
- SÍ
- Sense Lactosa
- SÍ
- Apte per a dietes Veganes
- SÍ