Gírgola Deshidratada 35g
search
  • Gírgola Deshidratada 35g

Gírgola Deshidratada 35g

Gírgola (Pleurotus ostreatus) deshidratada.

Bolet comestible de carn blanca, amb uns colors exteriors que van del gris al marró. Té un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25cm de diàmetre.

PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.
Gírgola (Pleurotus ostreatus) deshidratada.

Bolet comestible de carn blanca, amb uns colors exteriors que van del gris al marró. Té un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25cm de diàmetre.

PRODUCTOR: Fungi Girona

COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.

Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.

Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.

Fitxa tècnica

Productor
Fungi Girona
Etiquetat en Català
Sense Sucres Afegits
Producte Local / Km0
Sense Gluten
Sense Lactosa
Producte Artesanal
Apte per a dietes Veganes

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball

economia social; Generalitat de Catalunya, Departament d’Empresa i Treballs; Gobierno de España, Ministerio de trabajo y economia social; Servicio Público de Empleo Estatal