Xiitake Deshidratat 25g
Xiitake (Lentinula edodes) deshidratat.
És el segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. És molt apreciat a la Xina i al Japó, d'on és originari però s'ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, i cos carnós. Té un gust especial molt característic que rep el nom d'umami. Conté múltiples propietats terapèutiques.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, el[...]
És el segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. És molt apreciat a la Xina i al Japó, d'on és originari però s'ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, i cos carnós. Té un gust especial molt característic que rep el nom d'umami. Conté múltiples propietats terapèutiques.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, el[...]
Xiitake (Lentinula edodes) deshidratat.
És el segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. És molt apreciat a la Xina i al Japó, d'on és originari però s'ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, i cos carnós. Té un gust especial molt característic que rep el nom d'umami. Conté múltiples propietats terapèutiques.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.
És el segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. És molt apreciat a la Xina i al Japó, d'on és originari però s'ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, i cos carnós. Té un gust especial molt característic que rep el nom d'umami. Conté múltiples propietats terapèutiques.
PRODUCTOR: Fungi Girona
COM REHIDRATAR ELS BOLETS SECS?
Bulliu els bolets en aigua durant 1 minut, o bé remulleu-los en aigua tèbia (30 a 40ºC) durant mínim una hora.
Un cop rehidratats, es poden utilitzar com si fossin bolets frescos. L'aigua de la hidratació concentra el gust del bolet i es pot fer servir per enriquir el gust de diferents plats.
Alhora, els bolets secs es poden afegir directament a l'olla de guisats, cremes i sopes.
Fitxa tècnica
- Productor
- Fungi Girona
- Etiquetat en Català
- SÍ
- Sense Sucres Afegits
- SÍ
- Producte Local / Km0
- SÍ
- Sense Gluten
- SÍ
- Sense Lactosa
- SÍ
- Producte Artesanal
- SÍ
- Apte per a dietes Veganes
- SÍ