Història

Quèviure es va constituir l’any 2013 al barri de Sants de la ciutat de Barcelona amb la voluntat de ser un punt de trobada entre producció i consum, i promoure tan el consum d’uns com la feina dels altres. Des d'un inici, van formar part del projecte cooperatives i grups de consum de la ciutat de Barcelona, i productores de l'ESS. La cooperativa Quèviure va ser el resultat de posar a l'abast de més entitats la xarxa logística i de distribució Mercasol / SMS ideada per la cooperativa Trèvol SCCL.

Quins són els nostres objectius?

  1. Col·laborar amb els petits projectes que aposten per l'agroecologia i elaboren els seus productes amb el màxim respecte pel medi ambient.
  2. Promoure la producció ètica i local.
  3. Apostar pels projectes joves i per aquells que fa anys que es mantenen en el mercat agroecològic.
  4. Sumar-nos a la creació d'un Mercat Cooperatiu Agroecològic que teixixi una xarxa d'economia productiva real fonamentada en els valors de la confiança, la col·laboració i la coresponsabilitat arreu del territori.

Com funciona la cooperativa? Estructura

Quèviure és una cooperativa integral sense ànim de lucre. És de segon grau perquè totes les seves sòcies són altres cooperatives que exerceixen la seva participació a través de l'Assemblea i el Consell Rector. És integral perquè engloba tots els elements bàsics d'una economia productiva.

I en el dia a dia, realitzant tota l'activitat del projecte, hi ha el seu equip tècnic.

Sòcies

El component fonamental!

Vols fer-te sòcia? Uneix-te

Per a que tot rutlli... ens falteu vosaltres!

ASSOCIEU-VOS A QUÈVIURE!

Som aquí per col·laborar amb les productores del territori i fer-los la distribució dels seus productes sense que això suposi un cost afegit a les consumidores.

Els nostres marges comercials són molt reduïts.

Fent-vos socis i sòcies de Quèviure ens ajudeu a mantenir l’estructura laboral i amb el vostre compromís de compra, aconseguim que més productores s’hi sumin!

Ah! Produïu? Treballem a tot el territori català. Fent-vos socis i sòcies de Quèviure aconseguim que més projectes de consum també s’hi sumin i això reverteix en les sòcies productores

Fer-se sòcia és MOLT FÀCIL
        i té AVANTATGES

Consulta’ns!

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball

economia social; Generalitat de Catalunya, Departament d’Empresa i Treballs; Gobierno de España, Ministerio de trabajo y economia social; Servicio Público de Empleo Estatal